STIHL ovlašćeni servis i prodaja
STIHL savetovanje 011/332-9979
STIHL savetovanje 011/332-9979

STIHL FS 70 C Motorni trimer

54,999.00 рсд

STIHL FS 70 C-E Motorni trimer – Izuzetno robusna, 0.9 kW snažna, benzinska motorna kosa sa bicikl ručkom. 2-MIX motor koji troši do 20% manje goriva i 70% manja emisija izduvnih gasova u poređenju sa konvencionalnim dvotaktnim motorima bez 2-MIX tehnologije. ErgoStart pojednostavljeni postupak startovanja za veću udobnost. Optimizovan trimer ugao za rad na velikim površinama sa gustom travom.

Tehnički podaci

Zapremina cm³27.2
Izlazna snaga kW/KS0.9/1.2
Težina kg 1)5.4
Nivo zvučnog pritiska dB(A) 2)94
Nivo snage zvuka dB(A) 2)107
Vrednost vibracije levo/desno m/s² 3)6.6/6.6
Ukupna dužina cm 4)170
Standardan rezni alatMetalni nož 230-2, Trimi glava AutoCut 25-2
Zapremina rezervoara l0.34

Maksimalna količina za poručivanje: 3 kom.

Standardne karakteristike
 • STIHL 2-MIX motor

  Dvotaktni motor sa 2-MIX tehnologijom daje dobre rezultate, veliku vučnu snagu, a pri tom štedi i do 20% goriva u poređenju sa dvotaktnim motorima iste snage, bez 2-MIX tehnologije.

 • Ručna pumpa za gorivo

  Sa ručnom pumpom za gorivo start je olakšan zbog smanjenog broja potezanja pri startovanju. Kad se gumena pumpica pritisne, regulatorna komora karburatora se puni gorivom. Time je obezbeđena početna količina goriva za start koja je dovoljna za obrazovanje mešavine goriva i vazduha za paljenje.

 • STIHL ErgoStart (E)

  Spiralna opruga izmešu kotura za startovanje i radilice kompenzuje maksimalnu snagu, tako da se ista ne oseća više na užetu omogućavajući jednostavno startovanje, skoro bez utroška snage.

 • Pojednostavljen sistem startovanja

  Jednostavno postavite saug, pumpicu za dovod goriva, povucite kanap za startovanje i spremni ste za posao! Upaljena mašina se gasi krakim pritiskom na dugme stop. Nakon puštanja stop dugmeta, isti se automatski vraća u radni položaj i uređaj je ponovo spreman za start.

 • Ergonomska ručka za obe ruke

  Ručka za držanje uređaja sa obe ruke omogućava prirodnije kretanje prilikom košenja i uvek je najbolji izbor kada se kose veće površine. U kombinaciji sa univerzalnim pojasom ADVANCE ili šumarskim ADVANCE pojasom i uz odgovarajući alat, košenje je još lakše i udobnije.

 • Jednorameni kaiš

  Standard za većinu STIHL motornih kosa za povećanu udobnost i sigurnost.

 • Multifunkcionalna kontrolna ručka

  Sve komande za kontrolu motora su integrisane u multifunkcionalnoj ručki. Upotreba uređaja je laka i bezbedna – ruka ostaje na ručki.

Specifični detalji mogu biti podložni promenama bez prethodne najave.

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Šifra proizvoda: 4144-200-0114 Kategorije: , , , , ,