STIHL ovlašćeni servis i prodaja
STIHL savetovanje 011/332-9979
STIHL savetovanje 011/332-9979

STIHL Jakna ADVANCE X-Vent

30,875.00 рсд

Lagana i izrađena od materijala koji omogućavaju koži da diše, pogodna za visoke temperature. Signalno-narandžasta i crna boja sa srebrnim, mrežastim prorezom ispod ruku, u džepovima i na leđima. Vodootporna i sa velikim udelom signalno-narandžaste boje na leđima, grudima, rukavima i džepovima. Robusno, specijalno tkanje na ramenima i veliki STIHL logo na leđima.

* Preporučene maloprodajne cene podložne su promenama bez prethodne najave. Specifični detalji mogu biti podložni promenama bez prethodne najave.

Standardne karakteristike

  • Velika površina materijala visoke vidljivosti

    Videti i biti viđen su važni aspekti u prevenciji nezgoda zbog varirajućih uslova osvetljenja u šumi. Stoga su velike površine svetlih i reflektujućih boja integrisani u dizajn.

  • Podesivi ventilacioni otvori

    Podesivi otvori za ventilaciju se mogu otvarati i zatvarati prema potrebi. Na taj način se temperatura može kontrolisati u zavisnosti od fizičkog rada i spoljne temperature.

Specifični detalji mogu biti podložni promenama bez prethodne najave.

Maksimalna količina za poručivanje: 3 kom.

ADVANCE MODELI
Odela za rad u šumi serije ADVANCE sa testiranom zaštitom od posekotina, izrađena od posebnih, visokotehnoloških, lakih vlakana, koja obezbeđuju malu težinu, veliku prozračnost i izvanrednu zaštitu od vlage i hladnoće. Praktični otvori i pametna rešenja džepova omogućavaju dodatnu udobnost. Pantalone i jakne serije ADVANCE mogu se međusobno kombinovati.

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.