STIHL ovlašćeni servis i prodaja
STIHL savetovanje 011/332-9979

Shopping Cart

close

Nema proizvoda u korpi.

Return to shop

Shopping Cart

close

Nema proizvoda u korpi.

Return to shop
STIHL savetovanje 011/332-9979

STIHL motorna testera MS 500i

174,999.00 рсд

STIHL – MS 500 i prva motorna testera sa direktnim ubrizgavanjem goriva. STIHL Injection. Najbolji odnos snage i težine na tržištu. Idealna za seču i preradu drveta zahvaljujući laganoj konstrukciji i odličnom ubrzanju. HD2-filter vazduha sa izuzetno dobrim efektom filtriranja, pričvršćene navrtke na poklopcu lančanika olakšavaju zamenu lanca, pumpa za ulje visokih performansi, zatvaranje rezervoara bez alata za lako bezbedno punjenje gorivom.

Uputstvo za upotrebu

Dužina vodilice (cm) 1)50
Zapremina (cm3)79,2
Snaga (kW/KS)5,0/6,8
Težina (kg) 2)6,2
Odnos mase i snage (kg/kW)1,24
Nivo zvučnog pritiska 3) (dB(A))106
Vrednost vibracije levo/desno 4) (m/s2)4,2/4,0
STIHL Moroe (2-MIX/4-MIX)2-MIX
Korak lanca testere3/8″
STIHL Oleomatic tip lanca testereRS

 

1) Stvarna dužina sečenja je kraća od navedene dužine vodilice
2) Težina praznog uređaja bez vodilice i lanca za testeru
3) K-vrednost prema RL 2006/42/EG = 2,0 dB(A)
4) K-vrednost prema RL 2006/42/EG = 2 m/s2
STIHL Injection (i)

Tehnologija ubrizgavanja STIHL omogućava MS 500i da postigne izuzetno visoke performanse sa izuzetno niskim potiskom i malom težinom. Testera koristi inovativnu tehnologiju za postizanje ubrzanja od 0 do 100 km / h za neverovatnih 0,25 sekundi. Moćna testera je odmah spremna za upotrebu. Senzori mere vazdušni pritisak i unutrašnju i spoljašnju temperaturu i prosleđuju informacije kontrolnoj jedinici. Ovo može koristiti identifikovane vrednosti za određivanje optimalne količine goriva i vremena paljenja.

Najbolji odnos snage i težine

Revolucionarna tehnologija motornih testera, kao i inteligentna lagana konstrukcija rezultiraju najboljim odnosom snage i težine na tržištu. Optimizovani dizajn – sa laganim poklopcem lančanika, kompaktnijom jedinicom motora, zamajcem sa niskom dizajnerskom visinom i kolenastim vratilom smanjene težine prilagođenom maloj težini zamajca – čini rad znatno udobnijim. MS 500i je idealan za teške seče drva, rezanje u dužinu i obrezivanje.

STIHL 2-MIX motor

Dvotaktni motor sa 2-MIX tehnologijom daje dobre rezultate, veliku vučnu snagu, a pri tom štedi i do 20% goriva u poređenju sa dvotaktnim motorima iste snage, bez 2-MIX tehnologije.

Senzorsko upravljanje doziranjem goriva

Pored spoljašnjeg temperaturnog senzora, MS 500i takođe ima senzor za pritisak i unutrašnju temperaturu u svom motoru. Ovim se meri pritisak okoline na pokretanje, a tokom rada proverava temperaturu i pritisak motora u kućištu. Generator električnog napona isporučuje potrebne informacije o brzini. Upravljačka jedinica obrađuje ove vrednosti, što znači da se sastav prilagođava uslovima korištenja. Gorivo se zatim dozira na optimalnom nivou, što dovodi do savršenih karakteristika pri radu.

Dekompresioni ventil

Ventil za dekompresiju je deo sistema za lako startovanje. Ventil treba pritisnuti pre startovanja da se smanji pritisak kompresije pri pokretanju kao i napor potreban da se povuče kanap startera. Ventil za dekompresiju je poluautomatski: kad se ručno pritisne pre paljenja automatski se zatvara kad motor upali.

STIHL ElastoStart

Ova specijalna ručka za startovanje omogućava ravnomerno pokretanje motora, bez trzaja i nagle promene snage. Integrisani element za ublažavanje reguliše energiju koja se oslobađa pri startovanju. Tako je proces pokretanja motora znatno olakšan.

Anti-vibracioni sistem

Intenzivne vibracije na ručkama mogu dovesti do dugoročnih posledica na krvne sudove u šakama i rukama. STIHL je stoga razvio delotvoran anti-vibracioni sistem gde egzaktno proračunate odbojne zone smanjuju prenos oscilacija motora i lanca testere na cevi držača i ručke.

Zatezanje lanca sa strane

Udoban način zatezanja lanca na bezbednom odstojanju od oštrice lanca.

STIHL Ematic sa novim sistemom uljne pumpe

Novi sistem uljne pumpe omogućava veću zapreminu ulja za isporuku. Ovo je naročito korisno u prašnjavim uslovima ili pri upotrebi dugačke vodilice.

Patent zatvarač

Posebno posvećena pažnja na zatvarače rezervoara goriva i ulja za lako otvaranje i zaključavanje bez potrebe za alatom.

Šifra proizvoda: 1147-200-0000 Kategorije: , , ,

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.