STIHL MS 193 T – Jednoručna motorna testera

47,999.00 рсд

Nova STIHL MS 193 T motorna testera je savršen partner u teškim poslovima održavanja drveća duž puta ili u parkovima i voćnjacima. Ona kombinuje izvanredne performanse sa malom težinom i bezkompromisnom udobnosti za korisnika. MS 193 T je specijalno dizajnirana za rad među granama i treba da je koriste samo obučeni stručnjaci za šumarstvo

Opis

Tehnički podaci

Preporučena dužina vodilice cm/inch 30cm/12″
Zapremina cm³ 30.1
Izlazna snaga kW/KS 1.3/1.8
Težina kg 1) 3.1
Odnos mase i snage kg/kW 2.4
Nivo zvučnog pritiska dB(A) 2) 97
Nivo snage zvuka dB(A) 2) 112
Vrednost vibracije levo/desno m/s² 3) 2.9/3.1
STIHL Oilomatic tip lanca testere 3/8″ P PMM3

Standardne karakteristike

 •  STIHL 2-MIX motor

Dvotaktni motor sa 2-MIX tehnologijom daje dobre rezultate, veliku vučnu snagu, a pri tom štedi i             do 20% goriva u poređenju sa dvotaktnim motorima iste snage, bez 2-MIX tehnologije.

 • Rasklopiva kuka

  Rasklopiva kuka služi kao prilog za kačenje kanapa radi sigurnijeg podizanja i spuštanja testere. Kad je u sklopljenom položaju ne smeta pri radu i skladištenju.

 • Napredna tehnologija sagorevanja

  Četiri prelivna kanala vrte smešu benzina i vazduha pre paljenja, omogućavajući optimalno sagorevanje i visoko efikasne performanse. Rezultat je manja potrošnja goriva i visok obrtni momenat u širokom opsegu obrtaja.

 • Integrisane matice

  Prilikom zamene reznog alata nema rizika od gubitka matica lančanika. Velika prednost za sve korisnike.

 • Anti-vibracioni sistem

  Intenzivne vibracije na ručkama mogu dovesti do dugoročnih posledica na krvne sudove u šakama i rukama. STIHL je stoga razvio delotvoran anti-vibracioni sistem gde egzaktno proračunate odbojne zone smanjuju prenos oscilacija motora i lanca testere na cevi držača i ručke.

 • Kompenzator

  Ovaj kontroler održava odnos gorivo/vazduh u smeši za sagorevanje konstantnim a otuda i snagu motora. Tačna količina goriva je dostavljena u karburator u zavisnosti od količine vazduha koji prolazi kroz filter za vazduh. Filter ne treba čistiti dok se ne pojavi znatan pad u snazi motora.

 • Jednoručno rukovanje

  Svim važnim funkcijama kao što su start, saug, gas i stop, može da se upravlja jednom rukom.

 • STIHL Ematic sistem podmazivanja

  STIHL Ematic sistem umanjuje potrošnju ulja za podmazivanje lanca i do 50% u poređenju sa konvencionalnim vodilicama bez Ematic sistema, u zavisnosti od kompleta za sečenje i vrste materijala koji se seče. Sistem se sastoji od STIHL Ematic ili Ematic S vodilice, STIHL Oilomatic lanca testere i pumpe za ulje sa regulatorom potrošnje tj. smanjenom potrošnjom ulja. Ulje za podmazivanje lanca ciljano se usmerava tamo gde je potrebno i uz najmanju potrošnju.

 • Zatezanje lanca sa strane

  Udoban način zatezanja lanca na bezbednom odstojanju od oštrice lanca.

 • Patent zatvarač

  Posebno posvećena pažnja na zatvarače rezervoara goriva i ulja za lako otvaranje i zaključavanje bez potrebe za alatom.

Specifični detalji mogu biti podložni promenama bez prethodne najave.

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.