STIHL ovlašćeni servis i prodaja
STIHL savetovanje 011/332-9979
STIHL savetovanje 011/332-9979

STIHL RE 80 – Perač pod visokim pritiskom

19,699.00 рсд

STIHL RE 80 X-  perač pod visokim pritiskom je izuzetno kompaktan prenosivi čistač pod visokim pritiskom za čišćenje oko kuće i bašte.
Temeljno čišćenje sa rotirajućom mlaznicom, podesivom ravnom mlaznicom.
Odložite dodatnu opremu direktno na uređaj.
Brza spojnica za jednostavno povezivanje creva visokog pritiska i pištolja.
SNAGA
1.7 KV
TEŽINA, SPREMNA ZA RAD
7.0 KG
RADNI PRITISAK
90 BAR

Maksimalna količina za poručivanje: 3 kom.

RE 80 Ks ELEKTRIČNI PERAČ VISOKOG PRITISKA: ZA LAKO I PRAKTIČNO ČIŠĆENJE
Električna mašina za pranje pod visokim pritiskom STIHL RE 80 Ks je posebno praktična zahvaljujući svojoj maloj težini i kompaktnom dizajnu. Robusna pumpa visokog pritiska sa aluminijumskom glavom pumpe stvara maksimalni pritisak od 120 bara i na taj način omogućava efikasan i temeljan posao čišćenja u kući. Dve standardne mlaznice vam omogućavaju da obavljate različite zadatke čišćenja. Podesiva mlaznica sa ravnim mlazom je pogodna za brzo čišćenje osetljivijih površina, dok rotirajuća mlaznica sa snažnim tačkastim mlazom efikasno uklanja čak i tvrdokornu prljavštinu. Da biste postigli još bolje rezultate čišćenja, može se koristiti sa kompletom spreja za čišćenje. Crevo visokog pritiska dužine 5 m može se brzo povezati sa kućištem i pištoljem pomoću brze spojnice za jednostavno povezivanje.

Nakon čišćenja, pištolj visokog pritiska, crevo visokog pritiska i standardni pribor možete postaviti direktno na uređaj.

Uz dodatnu opremu kao što je set za čišćenje vozila, možete očistiti i svoje vozilo sa STIHL RE 80.

RE 80 Ks: UREĐAJ VISOKIH PERFORMANSI

STIHL RE 80 Ks mašina za pranje pod visokim pritiskom je lagani početni model koji se lako može transportovati na željenu lokaciju zahvaljujući svom kompaktnom dizajnu i čvrstoj ručki. Povremeni privatni korisnici mogu koristiti STIHL RE 80 Ks za brzo i efikasno čišćenje bašte, uključujući čišćenje terase, stepeništa i čišćenje baštenskog nameštaja.

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.