STIHL ovlašćeni servis i prodaja
STIHL savetovanje 011/332-9979
  • No categories
STIHL savetovanje 011/332-9979

STIHL robotska kosačica iMOW RMI 422.2 P

203,999.00 рсд

STIHL – RMI 422.2 P – Potpuno automatska robotska kosačica za travnjake srednje veličine. Seče, usitnjava i đubri kao kosačica za usitnjavanje u jednom radnom koraku. Kapacitet baterije 80 Wh, širina noža 20 cm, težina 90 kg.

Maksimalna količina za poručivanje: 3 kom.

Kako bi pomogli da te ivice i ivice budu u obliku vrha, STIHL nudi besplatni trimer za litijum-jonsku travu FSA 45 sa bilo kojim STIHL iMOV® kupljenim od lokalnog specijalnog iMOV® prodavca.

Kompaktna robotska kosilica za travu RMI 422 P iMOV® savršeno je pogodna za male do srednje velike travnjake. Pošto je potpuno automatizovan, nakon što je instaliran iMOV®, on će sam pokositi, napuniti i prilagoditi svoj raspored. Zahvaljujući efikasnoj oštrici za malčiranje, travnjak će izgledati bujno i zeleno, a da nikada ne bude potrebno odlagati orasle trave.

Opremljen snažnom baterijom, RMI 422 P može da se bavi travnjacima do 1.500 m², nagibima do 40% i dizajniran je da sve to uradi u najkraćem mogućem roku, omogućavajući vam puni pristup bašti kada to želite. RMI 422 P dolazi sa petogodišnjom produženom domaćom garancijom (podleže registraciji i godišnjem servisiranju). Za više informacija obratite se lokalnom distributeru STIHL iMOV®.

Robotske kosilice STIHL iMOV® u skladu su sa svim važećim sigurnosnim standardima. Međutim, iMOV® robotska kosilica nije igračka. Tokom aktivnog vremena rada robotske kosilice iMOV®, posebno deca, prolaznici i životinje moraju se držati van radnog prostora. Dodatne informacije potražite u uputstvu za upotrebu.

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.