STIHL ovlašćeni servis i prodaja
STIHL savetovanje 011/332-9979
  • No categories
STIHL savetovanje 011/332-9979

STIHL robotska kosačica iMOW RMI 632.1

240,999.00 рсд

STIHL robotska kosačica – RMI 632 – Potpuno automatska robotska kosačica za velike travnjake. Seče, istnjava i đubri kao kosačica za usitnjavanje u jednom radnom koraku. Kapacitet baterije 194 Wh, širina noža 28cm, težina 14kg.

Maksimalna količina za poručivanje: 3 kom.

Tehničke karakteristike STIHL robotske kosačice iMOW RMI 632

Maksimalna površina travnjaka 3.000 m²
Makimum gradient 45 %
Širina košenja 28 cm
Visina košenja 20-60 mm
Trajanje košenja (prosečno nedeljno / h) 36 h
Nominalni izlaz 120 W
Radna brzina 3.150 rpm
Vrsta baterije Li-Ionen
Težina 14 kg
Nivo zvučne snage LwA 1) 62 dB(A)
Izmereni nivo zvučne snage LWA 59 dB(A)
Faktor nesigurnosti Nivo zvučnog pritiska KpA 3 dB(A)
Izmereni nivo zvučnog pritiska LpA 48 dB(A)
1) Ne spada u smernicu o emisiji buke 2000/14 / EC
Svetli LCD ekran

Kontrolna tabla je integrisana u kućište robotske kosilice STIHL iMow i ima veliki LCD ekran. Za praktičnost u radu, kontrolna tabla se takođe može ukloniti na modelima iz RMI 6 serije. Ovo obezbeđuje posebno intuitivan način snimanja svih podešavanja i pogodan način za pregled svih funkcija i performansi automatske kosilice. Jaki ekran visokog kontrasta lako se čita čak i na suncu.

Pokretna hauba

Pokretna hauba sa senzorima štiti robotsku kosilicu STIHL iMow od vremena i prepreka. Ako iMow robotska kosilica dođe do prepreke tokom automatskog košnja, senzori integrisani u pokretnu haubu detektuju kontakt sa predmetom na travnjaku i iniciraju promenu pravca.

Celokupna zaštita

Robotska kosilica STIHL iMow opremljena je raznim senzorima. Ako neko pokuša da je pokupi dok ona radi/kosi, iMow prestaje sa radom. Osim toga, automatska kosilica može biti zaštićena PIN kodom. Ako je konfigurisan tako da se može upravljati samo unosom PIN-a, zaštićen je od neovlašćene upotrebe.

Standardna oprema

Standardna oprema robotske kosilice STIHL iMow uključuje mašinu, priključnu stanicu, četiri klinova za pričvršćivanje priključne stanice na zemlju, kao i iMow liniju kao pomoć pri polaganju žice za obod. Instalacioni komplet je takođe potreban za instalaciju iMow robotske kosilice.

Priključna stanica

Priključna stanica je uključena u standardnu opremu robotske kosilice STIHL iMow. To je i dom robotske kosilice i gde se puni baterija. Istovremeno, to je polazna tačka za svaku košnju. Kada vozite, automatska kosilica je vođena signalom koji se prenosi putem žice na ivici travnjaka. Ovaj signal se prenosi preko priključne stanice. Ako pada kiša ili se baterija isprazni tokom košnje, robotska kosilica iMow se samostalno vraća u priključnu stanicu i puni bateriju. Zahvaljujući svom inteligentnom sistemu punjenja, iMow samostalno odlučuje da li je potrebna ekspresna naplata zbog neke druge neposredne operacije košnje ili da li bateriju treba puniti blaže u normalnom režimu. Priključna stanica se može postaviti unutar ili izvan površine travnjaka.

Sečivo

Čvrsto sečivo STIHL iMow robotske kosilice osigurava precizan rezni uzorak čak i uz veći rast trave. Njen smer rotacije se automatski menja svaki put kada se nož zaustavi. To znači da noževi automatske kosilice ravnomerno troše. Nalazi se zajedno sa diskom za čišćenje u kosilici. Oštrica se može menjati bez upotrebe alata.

Kontrolni panel

Kontrolna tabla sa integrisanim i svetlim displejem se koristi na svim STIHL iMow robotskim kosačicama za jednostavno podešavanje i brzo prikazivanje informacija o mašini. Ekran visokog kontrasta znači da se kontrolna tabla može koristiti i na suncu. Ploča je ugrađena u kućište automatske kosilice.

iMow robotska kosilica

Robotske kosilice STIHL iMow imaju pogon koji im omogućava da kose i u brdovitom terenu sa stalno visokim kvalitetom. RMI 422 može da podnese nagibe do 35%, dok ostale automatske kosilice iz serije RMI 4 mogu da se nose sa gradijentom do 40%.

Prilagodljiva brzina nagiba

Kosilica automatski određuje najbolja vremena za košenje za optimalan rezultat. Ako, na primer, mora prekinuti košenje zbog kiše, ona će se automatski ubrzati u određenom vremenskom periodu. Dinamički plan košnje može se pozvati i izvršiti preko kontrolne table.

Točkovi sa vučnim uzorkom

Gumeni ročkovi sa vučnim uzorkom osiguravaju da se STIHL iMow robotska kosilica kreće sa još većom preciznošću. Posebno na brdovitim travnjacima s nagibom do 40% i gušćim rastom trave. Treba nagovestiti da se točkovi sami čiste.

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.