STIHL SP 471 benzinski tresač

199,999.00 рсд205,999.00 рсд

STIHL SP 471 – Profesionalni tresač plodova pokreće snažan motor od 2.1 kW. Posebno osmišljen sistem prenosa znatno smanjuje vibracije koje se prenose na rukovaoca. Sam uređaj je zbog prirode materijala korištenih za izradu (magnezijum i aluminijum) izuzetno lagan i spretan za korištenje. Dugačka osovina omogućuje korištenje i na visokim stablima. Sistem remenog kačenja takođe znatno ublažava vibracije tokom rada.

Očisti
Šifra proizvoda: 4246-200-0004-1 Kategorije: , , , , ,

Opis

Tehnički podaci

Zapremnina cm3 : 44.3

Snaga kW/KS : 2.1 / 2.9

Vrednost vibracija levo / desno m/s2: 5.7 / 5.7

Zapremnina rezervoara l : 0.66

Nivo buke dB(A) : 102

Ukupna dužina cm :  283 -sp451
Ukupna dužina cm:  186 – sp471
Ukupna dužina cm: 226 – sp 471

Težina kg : 13.9

Specifični detalji mogu biti podložni promenama bez prethodne najave.

Standardne karakteristike

Anti-vibracioni sistem

Intenzivne vibracije na ručkama mogu dovesti do dugoročnih posledica na krvne sudove u šakama i rukama. STIHL je stoga razvio delotvoran anti-vibracioni sistem gde egzaktno proračunate odbojne zone smanjuju prenos oscilacija motora i lanca testere na cevi držača i ručke.

 

STIHL ElastoStart

Ova specijalna ručka za startovanje omogućava ravnomerno pokretanje motora, bez trzaja i nagle promene snage. Integrisani element za ublažavanje reguliše energiju koja se oslobađa pri startovanju. Tako je proces pokretanja motora znatno olakšan.

 

Ručna pumpa za gorivo

Sa ručnom pumpom za gorivo start je olakšan zbog smanjenog broja potezanja pri startovanju. Kad se gumena pumpica pritisne, regulatorna komora karburatora se puni gorivom. Time je obezbeđena početna količina goriva za start koja je dovoljna za obrazovanje mešavine goriva i vazduha za paljenje.

 

Multifunkcionalna kontrolna ručka

Sve komande za kontrolu motora su integrisane u multifunkcionalnoj ručki. Upotreba uređaja je laka i bezbedna – ruka ostaje na ručki.

Specifični detalji mogu biti podložni promenama bez prethodne najave.

Dodatne informacije

Ukupna dužina

Ukupna dužina cm: 186, Ukupna dužina cm: 226

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.