STIHL ovlašćeni servis i prodaja
STIHL savetovanje 011/332-9979
STIHL savetovanje 011/332-9979

STIHL TS 440 Sekač betona

194,499.00 рсд

Snažan izbor za nepristupačne rezove.

Mašina za sečenje sa proširenim opsegom podešavanja za zaštitu i STIHL QuickStop™ tehnologijom kočenja reznog alata koja može zaustaviti rotaciju rezne ploče u deliću sekunde ukoliko se pojavi povratni udar. Za abrazivne rezne ploče prečnika 350 mm. Preko pokretnog štitnika efikasno se obavljaju radovi rezanja i podrezivanja cevi i u područjima kojima je teško pristupiti. Opremljen je elektronskim upravljanjem vode, dugotrajnim filtracionim sistemom i ekonomičnim 2-MIX motorom. Datatag MicroCESAR zaštita dolazi kao standard.

Maksimalna količina za poručivanje: 3 kom.

Tehnički podaci

Zapremina cm³ 66.7
Izlazna snaga kW/KS 3.2/4.4
Težina kg 1) 11.1
Nivo zvučnog pritiska dB(A) 2) 97
Nivo snage zvuka dB(A) 2) 109
Vrednost vibracije levo/desno m/s² 3) 3.4/4.0
Prečnik rezne ploče mm 350
Maksimalna dubina sečenja mm 125
Ukupna dužina cm 72.5

1) Sa praznim rezervoarom, bez rezne ploče
2) K-vrednost prema RL 2006/42/EG = 2.0 dB(A)
3) K-vrednost prema RL 2006/42/EG = 2 m/s²

Standardne karakteristike

 • QuickStop kočnica rezne ploče
  QuickStop kočnica rezne ploče

  TS 440 je dizajniran da omogući pokretnom štitniku alata prilagođavanje tako da je rezna ploča izložena na vrhu. Ovakva prilagodljivost štitnika omogućava STIHL QuickStop kočnici zaustavljanje rotacije rezne ploče u deliću sekunde ukoliko dođe do povratnog udara.

 • Dvostepeni pogon kaiša
  Dvostepeni pogon kaiša

  Zahvaljujući dvostepenom pogonu, TS 440 karakteriše visok obrtni moment na reznoj ploči. Omogućava korisnicima primenu veće snage, smanjujući mogućnost zaglavljivanja motora i prenosa.

 • STIHL Elektronsko upravljanje vodom (A)
  STIHL Elektronsko upravljanje vodom (A)

  Sistemom za elektronsku kontrolu vode se upravlja pomoću jednostavnih dugmadi dok motor radi. Voda se automatski uključuje i isključuje u zavisnosti od brzine motora. Zapremina vode se može regulisati jednostavnim korišćenjem plus / minus dugmadi, osiguravajući optimalne supresije prašine pritiskom na dugme.

 • Tehnologija motora sa smanjenom emisijom
  Tehnologija motora sa smanjenom emisijom

  Dvotaktni motor sa stratifikovanim punjenjem. Sloj vazduha bez goriva se kreće između spaljenog punjenja u komori za sagorevanje i svežeg punjenja u kućištu motora, smanjujući količinu izgubljenog goriva tokom procesa punjenja. Ovo rezultira većom snagom sa manjom težinom, do 20% manjom potrošnjom goriva u odnosu na dvotaktne motore bez 2-MIX tehnologije i značajno smanjenom emisijom izduvnih gasova.

 • Sistem za filtriranje vazduha sa pred-čišćenjem
  Sistem za filtriranje vazduha sa pred-čišćenjem

  STIHL dugotrajan sistem za filtriranje vazduha sa pred-čišćenjem postiže percepijalno duži vek trajanja filtera u poređenju sa konvencionalnim sistemima filtriranja. Usisan vazduh se vrti. Veće i teže čestice se izbacuju. Takav predčišćen vazduh se zatim usmerava na filter vazduha.

 • Štitnik od magnezijuma
  Štitnik od magnezijuma

  Štitnik rezne ploče izrađen od livenog magnezijuma je posebno lagan. Štitnik i priključak za vodu odlikuje posebno ergonomičan dizajn.

 • Anti-vibracioni sistem
  Anti-vibracioni sistem

  Intenzivne vibracije na ručkama mogu dovesti do dugoročnih posledica na krvne sudove u šakama i rukama. STIHL je stoga razvio delotvoran anti-vibracioni sistem gde egzaktno proračunate odbojne zone smanjuju prenos oscilacija motora na cevi držača i ručke.

 • Ručna pumpa za gorivo
  Ručna pumpa za gorivo

  Kod STIHL motornih sekača sa ručnom pumpom za gorivo start je olakšan zbog smanjenog broja potezanja pri startovanju. Kad se gumena pumpica pritisne, regulatorna komora karburatora se puni gorivom. Time je obezbeđena početna količina goriva za start koja je dovoljna za obrazovanje mešavine goriva i vazduha za paljenje.

 • Ergonomski položaj
  Ergonomski položaj

  Moderan, ergonomski dizajn omogućava svakom korisniku da radi sa optimalnom snagom. Cevasta ručka doprinosi odličnom komforu sečenja u svakom radnom položaju.

Specifični detalji mogu biti podložni promenama bez prethodne najave.

 

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Šifra proizvoda: 4238-011-2820 Kategorije: , , , , ,